Τα δεδομένα στον Ολυμπιακό σε ότι αφορά την αναζήτηση τερματοφύλακα φαίνεται ότι πλέον… σταθεροποιούνται εκτός και αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει κάποια επιλογή η οποία δεν έχει βγει ακόμα στην επιφάνεια. Διαβάστε πώς έχουν οι υποθέσεις των Καμενί, Κούστσακ, Ίζακσον και ποιές περιπτώσεις από την Ελλάδα εξετάζονται.

Θεωρείται δεδομένο ότι προτεραιότητα του Ολυμπιακού για την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου είναι η απόκτηση τερματοφύλακα. Η διοίκηση ασχολείται «ζεστά» με το θέμα καθώς παρά το γεγονός ότι υπάρχει ικανοποίηση για τον Μέγιερι, θεωρείται απαραίτητο να αποκτηθεί ένας έμπειρος γκολκίπερ.

Η περίπτωση του Ίζακσον έπαιζε «δυνατά» ωστόσο υπάρχουν δύο ανασταλτικοί παράγοντες. Ο ένας είναι ότι ο Αϊντχόφεν δεν θέλει να πουλήσει τώρα τον Σουηδό και προτιμά να τον χάσει ελεύθερο το καλοκαίρι.

Επιπλέον, ο Ίζακσον αν αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους» δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League και αυτό είναι κάτι που απασχολεί την διοίκηση. Με τα παραπάνω δεδομένα φαίνεται ότι η συγκεκριμένη περίπτωση «καίγεται»…

Οι δύο τερματοφύλακες που αυτή την στιγμή φαίνεται ότι είναι στην κορυφή της λίστας είναι οι Καμενί και Κούστσακ. Στην διοίκηση του Ολυμπιακού, «αρέσουν» πολύ οι συγκεκριμένοι καθώς είναι έμπειροι και τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν δεν είναι απαγορευτικά. Επιπλέον, τον Καμενί ο Βαλβέρδε τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Εσπανιόλ.

Τέλος, μπορεί να μην έχει γίνει μεγάλη συζήτηση ωστόσο είναι δεδομένο ότι τους Πειραιώτες έχουν απασχολήσει δύο γκολκίπερ από την ελληνική αγορά.

Πρόκειται για τους Σηφάκη και Ιτάνζ που είναι… γνωστοί και υπάρχει ολοκληρωμένη άποψη για την αξία τους. Δεν είναι προτεραιότητες αλλά δεν σημαίνει ότι τα ονόματά τους έχουν διαγραφεί…

Πηγή: sport-fm.gr