Προς την ολοκλήρωση της πιο απαραίτητης κίνησης για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν οδεύει ο Παναθηναϊκός, καθώς για την απόκτηση του Αντρές Τσάβες απομένουν μόνο τα τυπικά. Ο Αργεντινός επιθετικός, γνωστός και με το προσωνύμιο «Κομαντάντε», θα φτάσει σήμερα στην Αθήνα και εάν όλα κυλήσουν καλά και στις τελικές λεπτομέρειες, το deal θα ολοκληρωθεί.

Οι «πράσινοι» θέλουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου από πλευράς Τσάβες. Και αυτό, διότι στενεύουν ασφυκτικά τα χρονικά περιθώρια για να δηλωθεί ο ποδοσφαιριστής στη λίστα της ομάδας για το Europa League. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι εκ των πραγμάτων ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και η απουσία του ανθρώπου που καλείται να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Μάρκους Μπεργκ θα την κάνει ακόμη δυσκολότερη.

Η προθεσμία που έχει το «τριφύλλι» να τροποποιήσει την ευρωπαϊκή του λίστα σε σχέση με τα ματς κόντρα στην Γκαμπάλα είναι μέχρι σήμερα στις 21:30. Από εκεί και πέρα δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε σχετική κίνηση και για τις δύο αναμετρήσεις με τους Βάσκους. Φυσικά, ακόμη και αν στον Παναθηναϊκό προλάβουν, ο Αργεντινός φορ θα είναι ανέτοιμος για το πρώτο ματς, όμως στον Παναθηναϊκό θέλουν να τον έχουν στον επαναληπτικό του «Σαν Μαμές».

Απαιτούνται κι άλλοι…

Εκτός από τον Τσάβες, το «τριφύλλι» χρειάζεται κι άλλους ποδοσφαιριστές. Οι «πράσινοι» δεν σταματούν τις μεταγραφικές τους αναζητήσεις, καθώς από τον Μαρίνο Ουζουνίδη κρίνεται απαραίτητο να αποκτηθούν ένας ακόμη αριστερός μπακ και ένας εξτρέμ. Επίσης, υπάρχει και η εκκρεμότητα της απόκτησης του Φάνη Τζανδάρη, με όλα να δείχνουν ότι η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί σύντομα.