Ο Τζίγκερ βρίσκεται στην Σουηδία για διακοπές. Οι Άραβες του Τσάκα περιμένουν την ψήφιση της αλλαγής του νόμου για να κινηθούν για την απόκτηση της ΠΑΕ.

Ο Αλ Σαούντ θα πρέπει να δείξει 15εκ. ευρώ εάν θέλει να συναντηθεί με τους νομικούς του Βαρδινογιάννη.

Και τα λειτουργικά έξοδα της σεζόν είναι τόσα, που αποτρέπουν (προς το παρόν) τον Γόντικα να ψάχνει λαβράκια για τον Φερέιρα.

Πλήρης στασιμότητα μεν, κάθε Χριστούγεννα επιφυλάσσονται εξελίξεις και εκπλήξεις δε…

Ειδικά, στο μεταγραφικό κομμάτι…

Αφού στα διοικητικά, όντως, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θα πρέπει να υπάρξει υπομονή. Μια και η αλλαγή της τροπολογίας του νόμου που θα ψηφιστεί και θα επιτρέπει σε αλλοδαπά άτομα να αποκτήσουν τις μετοχές μιας ΠΑΕ, πάει για τέλη Γενάρη.

Μέχρι τότε, ο Τσάκας δεν μπορεί να κάνει κάτι σοβαρό όσον αφορά τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Εξάλλου, κι ο μεγαλομέτοχος είναι στην Σουηδία για να περάσει τις γιορτές με την οικογένεια του, αφού η σύζυγός του Μελίσσα κατάγεται από εκεί και συνήθως, τις συγκεκριμένες γιορτές το ζευγάρι τις περνάει στην σκανδιναβική χώρα.

Κι αν ο γραμματέας του Αλ Σαούντ, Μοχάμεντ Μπάσεμ, υποστηρίζει πως ο πρίγκιπας που επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο και διεκδικεί και πάλι τον Παναθηναϊκό, θέλει ραντεβού στις 5 Ιανουαρίου με τον Τζίγκερ, θα πρέπει να περιμένει. Αφενός επειδή ο Βαρδινογιάννης λείπει, αφετέρου, επειδή μετά το σχετικό μπέρδεμα στην υπόθεσή του, εάν όντως ενδιαφέρεται για τις μετοχές, θα πρέπει πρωτίστως να επιδείξει τα 15 εκ. ευρώ ασφαλισμένα για την ΠΑΕ και στην συνέχεια, να βρεθεί με τους νομικούς του μεγαλομετόχου.

Αναγκαστικά λοιπόν, στο διοικητικό κομμάτι θα πρέπει να υπάρξει υπομονή, εκτός αν βρεθεί ξαφνικά, νέος υποψήφιος αγοραστής! Αν και μέσα στα Χριστούγεννα, κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο. Δεν είναι αδύνατο όμως να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Αφού ο Πλεσί που δεν υπολογίζονταν από τον προπονητή του, είναι πολύ κοντά στο να πάει ως δανεικός στην Ντονκάστερ. Αυτό, θα αποφέρει περίπου 80.000€ στα ταμεία του συλλόγου. Αυτά από μόνα τους, δεν είναι ικανά για να προστεθεί μια μεταγραφή στο ρόστερ. Ομάδα όμως ψάχνουν και οι Μελίσσης, Λεοντίου και Σεϊταρίδης. Κι αν κάποιοι εξ’ αυτών βρουν, δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός στόπερ, αφού το… δώρο Χριστουγέννων που ζήτησε ο Φερέιρα από τον Γόντικα είναι για την συγκεκριμένη θέση.

Τέλος, στο θέμα του Βιέιρα, πολύ δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη μια και εκτός των οικονομικών δυσχερειών του Παναθηναϊκού, ούτε η Ζιλ Βιθέντε που παλεύει για την κατηγορία «ψήνεται» να τον δώσει στη μέση της σεζόν.

Πηγή: sportfm.gr