Ερνέστο Βαλβέρδε, Χουάντε Ράμος και Γκρεγκόριο Μανθάνο. Σε ποιον από τους τρεις θα καθίσει η μπίλια; Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και είναι σε ανοιχτή γραμμή και με τους τρεις. Ο μεγάλος πόθος είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Γκρεγκόριο Μανθάνο έχει τις δικές του πιθανότητες ενώ ο Χουάντε Ράμος είναι αρκετά «αλμυρός».

Η θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό έμεινε «ορφανή» το πρωί της Παρασκευής και οι Βαλβέρδε, Μανθάνο και Ράμος είναι οι τρεις επικρατέστεροι υποψήφιοι για να καθίσουν την άκρη του πάγκου των Πειραιωτών.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί τον διακαή πόθο του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά ο Ισπανός τεχνικός έχει ενδοιασμούς, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει. Η αλήθεια είναι πως σε σχέση με την προ μηνών πρόταση των Πειραιωτών, τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει, αλλά και πάλι ο 46χρονος τεχνικός παρουσιάζεται διστακτικός.

Πέραν του Βαλβέρδε, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και με τους Μανθάνο και Ράμος. Ο Γκρεγκόριο Μανθάνο έχει τις δικές του πιθανότητες ενώ το υψηλό κασέ του Χουάντε Ράμος φαίνεται να τον απομακρύνει από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Κάθε λεπτό που περνάει, τα δεδομένα αλλάζουν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής των Πειραιωτών. Οι τρεις που προαναφέραμε είναι οι βασικοί υποψήφιοι και τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένονται εξελίξεις.

Πηγή: sport-fm