Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις ημέρες το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, η μοναδική διοργάνωση που κρατάει «ζεστούς» τους ποδοσφαιρόφιλους αυτό το καλοκαίρι. Η διοργάνωση ενδιαφέρει και πολλούς συλλόγους, οι οποίοι τσεκάρουν για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ένας από αυτούς τους συλλόγους είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει στείλει… μάτια στα γήπεδα της Ρωσίας, με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί ένας στόχος. Μόνο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το όνομα που απασχολεί τους Πειραιώτες.

Οι κινήσεις που θα κάνουν στο μεταγραφικό παζάρι απορούν την απόκτηση ενός επιθετικού, ενός χαφ, ενός αριστερού μπακ και ενός εξτρέμ. Κάποια από αυτές δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί άμεσα, καθώς ο Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος αναχώρησε από το Ζέεφελντ με άγνωστο προορισμό.

Όπως όλα δείχνουν, αυτή η ενδεχόμενη κινητικότητα για απόκτηση ποδοσφαιριστή, δεν θα αφορά τον Πορτογάλο Ελισέου, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός διευθυντής γνωρίζει καλά τον παίκτη από τη Μάλαγα και δύσκολα θα έκανε ταξίδι για την περίπτωσή του.