Περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του θα έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει της εξ αναβολής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη (18:00). Στην προπόνηση της Δευτέρας συμμετείχαν κανονικά οι Φραν Γέστε και Νταβίντ Φουστέρ, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ ετοιμοπόλεμος πιθανώς να είναι και ο Αβρ. Παπαδόπουλος, που γυμνάστηκε μόνος του περισσότερο για να μην επιβαρυνθεί.

Αντίθετα, δεν αναμένεται να προλάβουν το παιχνίδι στη Λιβαδειά οι Ράφικ Τζεμπούρ και Χοσέ Χολέμπας, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, αλλά έχουν αρκετές ελπίδες να παίξουν την Κυριακή με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δεδομένες από το παιχνίδι της Τετάρτης είναι οι απουσίες των Λιούμπομιρ Φέισα, Ζαν Μακούν και Αριέλ Ιμπαγάσα, που συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στην Κέρκυρα έκαναν αποθεραπεία. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι της Τετάρτης ολοκληρώνεται αύριο στις 15:30 κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα μεταβεί στη Λιβαδειά.

Πηγή: sportfm.gr