Ο Ράσμους Τελάντερ δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό, στον οποίον ήδη ψάχνουν τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, που αποχωρεί από την ΑΕΚ, είναι ο πρώτος στόχος των «πράσινων» για τη θέση του στόπερ και προορίζεται για αντικαταστάτης του Δανού.

Όμως, για να συμβεί αυτό πρέπει να ξεπεραστούν δύο πράγματα: να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίον θα λυθεί το συμβόλαιο του Τελάντερ και να προτιμήσει ο Κολοβέτσιος να παραμείνει στην Ελλάδα, τη στιγμή που έχει στα χέρια του προτάσεις από το εξωτερικό.

Ο Δανός κεντρικός αμυντικός δεν μένει ελεύθερος από το «τριφύλλι», αλλά φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Championship. Κάτι που ίσως ανοίξει τον δρόμο της αποχώρησης.

Όμως, ενδιαφέρον εκτός συνόρων υπάρχει και για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει διαμηνύσει πως προτιμά την πρόκληση του εξωτερικού από το να συνεχίσει στην Ελλάδα. Οι «πράσινοι» έχουν πλησιάσει τον Κολοβέτσιο, του έχουν κάνει πρόταση, αλλά ακόμα περιμένουν την απόφαση του.

Για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό είναι σημαντικό να έχει θέση βασικού σε όποια ομάδα συνεχίσει την καριέρα του και αυτός είναι ο λόγος αποχώρησής του από την ΑΕΚ. Στον Παναθηναϊκό φαντάζει δεδομένο πως θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του.