Την προσεχή Δευτέρα (12/12) θα ξεκινήσει μέσω της ιστοσελίδας της ΕΠΟ η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο EURO 2012. Η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά, σε πρώτη φάση, στην υποβολή αιτήσεων αγοράς εισιτηρίων, για τη διάθεση των οποίων ο έλεγχος ανήκει στην UEFA.

Όπως ξεκαθαρίζει η Ομοσπονδία, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την αγορά εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου και θα εξελιχθεί αποκλειστικά μέσω online υπηρεσίας.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβεί τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, η UEFA θα διενεργήσει κλήρωση.

Παράλληλα, διευκρινίζεται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος για υποβολή αίτησης από την πρώτη κιόλας μέρα, αφού η εξέτασή τους θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από την ημερομηνία υποβολής τους και αυτό για να αποφευχθεί ενδεχόμενη υπερφόρτωση της on line υπηρεσίας.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ, επιτρέπεται η προκράτηση μεμονωμένων εισιτηρίων, (δηλαδή ανά αγώνα της Εθνικής), εισιτηρίων «διαρκείας» (δηλ. για τους τρεις αγώνες της Εθνικής στην α? φάση), καθώς επίσης εισιτηρίων που περιλαμβάνουν τους τρεις αγώνες της Εθνικής στην α? φάση, την προημιτελική φάση, την ημιτελική φάση και τον τελικό αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος («Follow my team tournament»).

Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες την προσεχή Δευτέρα 12/12/2011 σε ειδικό banner στην πρώτη σελίδα του site της ΕΠΟ.

Πηγή: sportfm.gr