Η επιθυμία του Ροντρίγκο Μολέδο να μην μεταβεί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού για το ματς της τελευταία αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ (επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους), δημιούργησε πολλά ζητήματα στις τάξεις των «πράσινων». Μέχρι και ότι ο Βραζιλιάνος έχει προορισμό την Τούμπα ως μόνιμη ποδοσφαιρική του «στέγη» ακούστηκε, ενώ το σενάριο επιστροφής του στην Ιντερνασιονάλ ήταν αυτό που κυκλοφόρησε περισσότερο.

Ωστόσο, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο Μολέδο εμφανίστηκε μετανιωμένος για την κίνησή του αυτή και όλα δείχνουν ότι το ζήτημα πρέπει να θεωρείται λήξαν. Μάλιστα, τα δεδομένα φαίνεται να άλλαξαν εντελώς για τον παίκτη, που καμία φορά στο παρελθόν δεν είχε δώσει δικαίωμα και αυτό το μετρούν πολύ θετικά στο «τριφύλλι».

Ο τεχνικός διευθυντής της Παναθηναϊκού είπε χθες στον Μολέδο: «Σε θέλουμε εδώ. Είσαι παίκτης μας και σκοπός μας είναι να σε κρατήσουμε. Δεν σκοπεύουμε να σε πουλήσουμε». Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Παναθηναϊκός φέρεται να απέρριψε πρόταση της Ιντερνασιονάλ ύψους 500.000 ευρώ.

Μάλιστα, όπως γράφει η εφημερίδα «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Μολέδο, με αυξημένες αποδοχές. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να απαντήσει σε αυτήν μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, στις 26 Ιουνίου.