Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν είναι ένας ποδοσφαιριστής που εδώ και πολύ καιρό απασχολεί τη Γιουβέντους, η οποία καραδοκεί σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στη συνεργασία του Βέλγου μέσου με τη Ρόμα. Ο 29χρονος μέσος ήρθε πάλι στο προσκήνιο για τους «μπιανκονέρι» από δημοσίευμα της Tuttosport, η οποία στο πρωτοσέλιδό της κάνει λόγο για… πρέσινγκ και από τον καλό του φίλο, Μιραλέμ Πιάνιτς, προκειμένου να μετακομίσει στο Τορίνο, όπως έκανε ο Βόσνιος το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Ναϊνγκολάν είναι «καψούρα» και του Μπέπε Μαρότα, του γενικού διευθυντή της Γιούβε, ο οποίος θέλει τον παίκτη το Πιεμόντε εδώ και αρκετά καλοκαίρια. Ωστόσο, ο Βέλγος διεθνής έχει εκφραστεί πολλές φορές με αρνητικό τρόπο εναντίον της Γιουβέντους και έχει τονίσει στο παρελθόν ότι εάν θα έφευγε από τη Ρώμη θα πήγαινε σε ομάδα του εξωτερικού.

Για τον «Νίντζα» της Ρόμα ενδιαφέρεται τόσο η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Τσέλσι, όσο και η Ίντερ. Ωστόσο, όποιος κι αν κάνει σχετική πρόταση, θα πρέπει να είναι μεγάλη, καθώς ο Ναϊνγκολάν είναι ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία των «τζιαλορόσι».