Μπορεί να μην χαρακτήρισε καλή την κλήρωση αλλά ο Φερνάντο Σάντος παραδέχθηκε ότι στο άκουσμα των αντιπάλων οι διεθνείς μας έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι στον αγωνιστικό χώρο θα φανεί εάν είναι ή όχι καλή η κλήρωση και παραδέχθηκε πως η πρεμιέρα με την συνδιοργανώτρια, Πολωνία και παρουσία της Ρωσίας στον όμιλο είναι ένα καλό σημάδι.

«Μετά την κλήρωση πάντα θα πεις ότι ήμουν ή όχι τυχερός. Δεν ξέρω. Εάν παίξεις με μια πιο δύσκολη ομάδα τότε θα έχεις περισσότερη αυτοσυγκέντρωση. Πιστεύω ότι είναι ένας όμιλος ανοικτός για όλες τις ομάδες με μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στα… σημάδια που θυμίζουν Euro 2004.

«Εάν κοιτάξουμε και την παράδοση τότε είναι ένα καλό σημάδι. Αν είμαστε τυχεροί ή όχι θα το δούμε στην πράξη. Ελπίζω η ομάδα μου να παίξει καλά και ελπίζω η παράδοση να συνεχιστεί και σε αυτή την διοργάνωση και να περάσουμε. Είναι κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ. Σίγουρα πλέον έχω παίκτες με περισσότερη αυτοπεποίθηση», τόνισε και κατέληξε:

«Οι ποδοσφαιριστές μου θα έχουν –όπως όλοι- πολλά παιχνίδια αλλά πιστεύω ότι στην Πολωνία θα είμαστε έτοιμοι».

Πηγή: sport-fm.gr