Το εγκώμιο του Μιγκέλ Βίτορ έπλεξε ο Κώστας Κατσουράνης, μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo». Εκτός από τον 22χρονο αμυντικό, ο διεθνής χαφ του Παναθηναϊκού σχολίασε τη φετινή πορεία της Μπενφίκα στο Champions League.

«Είναι πολύ καλός αμυντικός, δυνατός σωματικά και πνευματικά. Είναι πολύ καλος στο ψηλό παιχνίδι, έξυπνος και δουλεύει πολύ γιατί είναι αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι η πίεση δεν τον επηρεάζει, είναι δυνατός χαρακτήρας και έχει ήδη κάποια εμπειρία», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στην τελευταία μου σεζόν στην Μπενφίκα, έπαιξα κι εγώ ως στόπερ σε μερικά παιχνίδια. Στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδα τον Βίτορ Μιγκέλ να προσαρμόζεται απόλυτα στο παιχνίδι και να καλύπτει επάξια το κενό του Λουιζάο, που αποχώρησε λόγω τραυματισμού».

Στη συνέχεια, ο Κατσουράνης σχολίασε την πορεία της Μπενφίκα στο Champions League: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα και μπορεί να κοντράρει τον κάθε αντίπαλο. Έχει εξαιρετική ταχύτητα και ισορροπία στην επίθεση. Γνωρίζω τον Βίτσελ που τον είχα αντιμετωπίσει πρόπερσι με τον Παναθηναϊκό, όταν ήταν στην Σταντάρ Λιέγης. Επίσης, μου αρέσει ο αριστερός χαφ, Έμερσον, πιστεύω ότι στην Πορτογαλία η ομάδα θα πάει πολύ καλά».

Πηγή: sport-fm.gr