Προσγειωμένος παρά την «απογείωσή» του τη φετινή σεζόν παραμένει ο Λεονάρντο και μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 2-1 επί του Λεβαδειακού χάρη στα δικά του γκολ τόνισε την ανάγκη να συνεχίσει η ομάδα του με νίκες.

«Εύχομαι να συνεχιστεί το σερί για το καλό της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα έχουμε δύσκολο παιχνίδι στο Αγρίνιο, είμαστε και κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Εύχομαι να πάνε όλα καλά», δήλωσε ο Βραζιλιάνος, που αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.

Για το γεγονός ότι πέτυχε δύο γκολ απέναντι στην παλιά του ομάδα, ανέφερε: «Είμαι παίκτης της ΑΕΚ, αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Και στο παρελθόν έκανα τα πάντα για τον Λεβαδειακό. Κάθε χρόνο έβγαινα πρώτος σκόρερ, τώρα όμως είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ. Οφείλω όμως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λεβαδειακό που με έχει βοηθήσει».

Για τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του, ο Λεονάρντο σχολίασε
: «Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά. Είμαι παίκτης της ΑΕΚ και ασχολούμαι μόνο με την ΑΕΚ. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2014».

Ο «Λεό» αφιέρωσε το βραβείο του… σε όλους. «Το αφιερώνω στη γυναίκα μου, στα παιδιά μου, στον κόσμο, στους συμπαίκτες, στην τεχνική ηγεσία. Ευχαριστώ και τον Θεό. Με βοηθούν πολλοί φέτος. Οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής με πιστεύει. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε αυτό το σερί».

Τέλος, ρωτήθηκε και για πιθανή κλήση του στην Εθνική Ελλάδος μετά την επικείμενη ελληνοποίησή του. «Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα. Αν είναι να γίνει ας γίνει, αλλιώς συνεχίζουμε ως έχουμε».

Πηγή: sportfm.gr