Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και το τελικό 0-0 αφήνει ικανοποιημένο τον προπονητή του Παναιτωλικού, Μπάμπη Τεννέ. Η ομάδα του Αγρινίου κρατάει τον βαθμό της ισοπαλίας, «χρυσό» όπως τον αποκαλούν στην ομάδα, και πλέον, στρέφει το ενδιαφέρον της στα επόμενα παιχνίδια.

Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είναι πέρα για πέρα θετικό, αλλά οι στόχοι δεν αλλάζουν. Αυτό που θέλουν στο Αγρίνιο είναι να μπορούν να παίρνουν από κάθε αναμέτρηση βαθμό ή βαθμούς (που λέει και μια ψυχή) και να κάνουν… ταμείο στο τέλος.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται για την πρώτη πολύ δύσκολη έξοδο, αυτή της επόμενης αγωνιστικής στην Τούμπα. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι, όπου ο Παναιτωλικός θα κληθεί να αλλάξει κατά κάποιο τρόπο το στυλ παιχνιδιού του και να προσαρμοστεί στις ανάγκες του αγώνα.

Θα πρέπει να μείνει περισσότερο προσηλωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα και όχι να έχει κατοχή μπάλας και να «κάνει» παιχνίδι. Την Δευτέρα τα «καναρίνια» είχαν ρεπό και από την Τρίτη ξεκινάει η προετοιμασία για ΠΑΟΚ. Θα απουσιάσουν όμως οι διεθνείς Χαριστέας, Μητρόπουλος, Θεοδωρίδης και Μπλάζιτς.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι τιμές των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ:

«Αρχίζει από σήμερα η διάθεση εισιτηρίων του φιλικού αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που θα γίνει στο γήπεδο Παναιτωλικού το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 15.00. Ο αγώνας αυτός αποτελεί μια καλή ευκαιρία να δείξουμε ότι τίποτα δεν χωρίζει τα δύο ιστορικά σωματεία της Δυτικής Ελλάδας, αλλά ταυτόχρονα να εκφράσουμε συναισθήματα αλληλεγγύης, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Μιχάλη Γλυκοκάλαμου και Γιώργου Κετσιλή. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναιτωλικού, από τα γραφεία της ΠΑΕ, την μπουτίκ ΠΑΝSport, το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών EXPERT (Καραϊσκάκη 10) και το κατάστημα ρούχων MIX & MUST (Μπαϊμπά και Βότση γωνία), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες».

Πηγή: sportfm.gr