Με νέα πρόσωπα στην αποστολή θα αγωνιστεί η εθνική Ελλάδας, κόντρα στην αντίστοιχη της Σερβίας την επόμενη Τετάρτη στο Βελιγράδι στο εναρκτήριο παιχνίδι του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους «νέους», Στέργο Μαρίνο, Σάββα Γκέντσογλου και Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ επέστρεψε έπειτα από δύο χρόνια και ο Παντελής Καφές.

Αναλυτικά η αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους:
Σηφάκη, Τζόρβα, Κυργιάκο, Μαλεζά, Μανιάτη, Μαρίνο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα, Βύντρα, Γκέντσογλου, Καφέ, Καραγκούνη, Νίνη, Γιάνννη Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, Γκέκα, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδη και Σαμαρά.

Βλέπει Άρη ο Σάντος
Ο Φερνάντο Σάντος θα δώσει το παρών την Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσει την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Αρη με την Γιαγκελόνια για το Γιουρόπα Λιγκ.
Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδος, αναμένεται να βρεθεί στην έδρα των «κίτρινων» για να δει από κοντά αγωνιζόμενους τους Σάκη Πρίττα και Μιχάλη Σηφάκη, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της «γαλανόλευκης».
Ο Πορτογάλος προπονητής είχε παρακολουθήσει τόσο την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπέσα, όσο και των «ερυθρόλευκων» με την Μακάμπι Τελ Αβίβ την περασμένη εβδομάδα.
Αύριο στις 11:00 ο Φερνάντο Σάντος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Vouliagmenis Suites». Η συνέντευξη θα δοθεί επ΄ ευκαιρία της ανακοίνωσης των διεθνών που θα επιλεγούν για τον φιλικό αγώνα με την Σερβία.

Πηγή: gazzetta.gr