Μονιμοποιείται ο Μπάλαζ Μέγκιερι κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού μετά την… υποσχόμενη εμφάνισή του απέναντι στη Ντόρτμουντ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίθεται να διατηρήσει τον νεαρό Ούγγρο στο βασικό σχήμα και στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αφήνοντας στον πάγκο τον Φράνκο Κοστάνσο.

Η ενθαρρυντική παρουσία του Μέγκιερι ίσως αλλάξει και τα μεταγραφικά πλάνα εν όψει Δεκεμβρίου. Από τη… διαγωγή του νεαρού γκολκίπερ στα επόμενα ματς θα αποφασιστεί αν τελικά οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα το χειμώνα ή όχι.

Αυτός ξέρει…
Αν κάποιος μπορεί να διακρίνει τις ικανότητες ενός τερματοφύλακα, αυτός είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο παλαίμαχος-πλέον-γκολκίπερ μίλησε στη SportDay για την παρουσία του Μέγκιερι. «Για τον Μπάλαζ ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά παρότι ξεκίνησε με ένα γρήγορο γκολ, όσο περνούσε η ώρα έδειχνε όλο και πιο σίγουρος, είχε αυτοπεποίθηση. Για μένα απέδειξε με την εμφάνισή του ότι αξίζει να του δοθεί μία σειρά αγώνων για να δείξει τι μπορεί να κάνει», δήλωσε ο Νικοπολίδης, που στηρίζει την άποψή του και στη συνεργασία που είχε με τον Μέγκιερι.

«Ήμασταν μαζί για ένα χρόνο και είναι ένα παιδιά που θέλει να μαθαίνει, που δουλεύει, ακούει και είναι χαμηλών τόνων. Δίνει τα πάντα στην προπόνηση και το’ χει το ταλέντο. Μέσα από τους αγώνες θα μάθει περισσότερα. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει, να μείνει προσγειωμένος και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του. Ο Ολυμπιακός πρέπει να επενδύσει πάνω του, να έχει ένα κέρδος για το μέλλον», πρόσθεσε.

Και τώρα… Άρης
Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις στρέφοντας την προσοχή στο ματς του Σαββάτου με τον Άρη. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν, αφού θα δοθεί η ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να ξεφύγει κι άλλο σε μία τέτοια περίπτωση. Εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε παραμένει ο Νταβίντ Φουστέρ, που πάντως αναμένεται να επανέλθει στις 19/11 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sportfm.gr