Ενότητα και ανασύνταξη ζητείται στον ΠΑΟΚ μετά τον καταστροφικό Οκτώβριο που απομάκρυνε την ομάδα από τους στόχους της στο πρωτάθλημα. «Φταίμε όλοι για τις ήττες», δήλωσε στα «Σπορ του Βορρά» ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δίνοντας το σύνθημα για τα επόμενα παιχνίδια. Παρά τον δεδομένα προβληματισμό τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής (τον οποίο στηρίζει απόλυτα η πρώτη) δεν βιάζονται να πάρουν αποφάσεις και να προχωρήσουν σε αλλαγές. Θεωρούν πως σύντομα και με τη σταδιακή επάνοδο των πολλών τραυματιών στη δράση θα επιστρέψει ξανά ο ΠΑΟΚ στο δρόμο των επιτυχιών.

Με προβλήματα στην Ιρλανδία

Αρκετές απουσίες θα έχει ο ΠΑΟΚ στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σάμροκ Ρόβερς την Πέμπτη στην Ιρλανδία. Ο Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογίζει σίγουρα στους Γκαρσία, Αθανασιάδη, Τσουκαλά, που είναι ανέτοιμοι και τους Σπαντάτσιο, Λεονάρντο, Κατσικά και Γιάννου, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Στη σημερινή προπόνηση θα διαπιστωθεί αν την αποστολή που αναχωρεί το απόγευμα θα βρίσκονται οι Κοντρέρας (δεν έχει θλάση), Λίνο και Ίβιτς.

«Παρακολουθεί» Κουμορτζί

Ο Μπενάρ Κουμορτζί σφράγισε χθες επιταγή του Πανιωνίου λόγω οφειλής και είναι πιθανή η αποχώρησή του από την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του Γκανέζου μέσου, παρότι σίγουρα θα συναντήσει ανταγωνισμό για την απόκτησή του.

Πηγή: sport-fm.gr