Είναι πολύτιμος. Ίσως ο μοναδικός «κλασικός» αμυντικός χαφ που διαθέτει η ΑΕΚ. Αλλά-δυστυχώς-αρκετές φορές είναι νευρικός και απρόσεκτος στα μαρκαρίσματά του με συνέπεια να στερεί στην ομάδα του την παρουσία του. Ο Γρηγόρης Μάκος φέτος σπάει όλα τα ρεκόρ… καρτών, αφού δεν έχει παρατηρηθεί μόνο σε ένα από τα δέκα ματς που έχει αγωνιστεί.

Ο 24χρονος μέσος «κιτρινίστηκε» στους αγώνες με Skoda Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Ολυμπιακό και Άρη, ενώ έκανε μία… εξαίρεση στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη. Στο ματς με τους «ερυθρόλευκους», μάλιστα, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο Europa League, παρατηρήθηκε με κίτρινη και στα δύο παιχνίδια με τη Ντιναμό Τιφλίδας για τα play offs, ενώ στον επαναληπτικό της Γεωργίας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαπληκτισμό με αντιπάλους μετά το τελευταίο σφύριγμα και τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές.

Το φαινόμενο δεν είναι φετινό. Πέρυσι ο Μάκος δέχτηκε σε 27 ματς πρωταθλήματος εννέα κίτρινες κάρτες (οι δύο τελευταίες εξ αυτών οδήγησαν στην αποβολή του στο ματς των play offs με τον ΠΑΟΚ), άλλες δύο σε επτά αγώνες στο Κύπελλο και πέντε σε επτά αναμετρήσεις στο Europa League.

Πηγή: sport-fm.gr