Τις περιπτώσεις τριών ποδοσφαιριστών φέρονται να έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό. Τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν στη Γαλλία ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, οι οποίοι παρακολούθησαν αρκετά παιχνίδια στα δύο μεγάλα πρωταθλήματα της χώρας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κάποιοι από τους παίκτες που κοιτάζουν είναι ο Ρομέν Αμαλφιτανό, ο Εμπαγιέ Νιάνγκ και ο Κέβιν Ανίν. Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες σκέφτονται να… οργώσουν την αγορά της Λατινικής Αμερικής μήπως βρουν κάποιον παίκτη-«λαβράκι», ο οποίος θα έχει μεταπωλητική αξία και θα κάνει καριέρα στην Ευρώπη.

Δείτε στοιχεία και βίντεο των τριών παικτών που κοιτάζουν οι «ερυθρόλευκοι»

Ρομέν Αμαλφιτανό (μέσος): Γεννημένος στις 27 Αυγούστου 1982 και αγωνίζεται στη Ρεμς. Είναι αδερφός του Μόργκαν Αμαλφιτανό, ο οποίος είχε επίσης απασχολήσει τους Πειραιώτες όμως τελικά υπέγραψε στη Μαρσέιγ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2012. Τη φετινή σεζόν ο Ρομέν έχει παίξει σε 12 ματς και έχει πετύχει 3 γκολ, ενώ έχει και δύο ασίστ.

Εμπαγιέ Νιάνγκ (επιθετικός): Γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου 1994 (!) και αγωνίζεται στην Καέν. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούλιο του 2014. Αν και μόλις 17 ετών, ο Νιάνγκ έχει παίξει σε 9 ματς στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και έχει πετύχει ένα γκολ.

Κέβιν Ανίν (Μέσος): Γεννημένος στις 05 Ιουλίου 1986 και αγωνίζεται στη Σοσό. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014. Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 10 ματς (τα δύο στο Europa League).

Αντίστροφη μέτρηση για τρεις

Στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η πορεία των τραυματισμών του Τοροσίδη, του Γέστε και του Φέισα, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν μέρος του προγράμματος. Αυτή τη στιγμή ο Σέρβος μέσος δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον ΟΦΗ, όμως στα δυνατά σουτ νιώθει κάποια «τσιμπήματα».

Όσον αφορά τον «Τόρο», δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά πονάει με το παραμικρό στα πλευρά. Από την πλευρά του, ο Γέστε δεν αισθάνεται ενοχλήσεις, αλλά το τεχνικό επιτελείο έχει αποφασίσει να μην βιαστεί για την επιστροφή του και προκύψει νέο πρόβλημα στο γόνατό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φουστέρ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει το συντομότερο στους αγωνιστικούς χώρους. Χθες ο Ισπανός υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως ο τραυματισμός στα πλευρά εξελίσσεται ομαλά και κατευθείαν πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας να κάνει θεραπεία. Παρά τους πόνους, έβγαλε όλο το πρόγραμμα.

 Στην κηδεία του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου αύριο θα υπάρχει και αντιπροσωπεία των παικτών, όπως αποφάσισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

 Σήμερα το μεσημέρι ο Φετφατζίδης θα είναι στο Καλλιμάρμαρο για μία ειδική φωτογράφιση ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού για τις ανάγκες της παγκόσμιας εκστρατείας «Unesco Unites World in Athens».

Πηγή: sportfm.gr