Το επόμενο διάστημα αναμένεται η διοίκηση του Ολυμπιακού να καλέσει τον Αριέλ Ιμπαγάσα για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Το συμβόλαιο του Αργεντινού μέσου λήγει το καλοκαίρι, όμως φέτος δείχνει να περνάει… δεύτερη εφηβεία με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στους Πειραιώτες.

Αν και μεθαύριο θα κλείσει τα 35, ο Ιμπαγάσα έχει αναλάβει ρόλο «μαέστρου» στην ομάδα και βοηθάει όσο περισσότερο μπορεί τους συμπαίκτες του. Οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τον Δεκέμβριο, όμως η «SportDay» γράφει ότι οι δύο πλευρές μπορούν να ξεκινήσουν τις επαφές κοντά στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων (στα μέσα Νοεμβρίου).

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιμπαγάσα έχει εκφράσει το προηγούμενο διάστημα την επιθυμία να παραμείνει παίκτης του Ολυμπιακού, παρότι φέρεται να έχει δεχθεί «χρυσές» προτάσεις από ομάδες του Κατάρ και της Ρωσίας.

Επιστροφές…
Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το χθεσινό ρεπό που πήραν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Φέισα, ο Τοροσίδης και ο Γέστε αναμένεται να ακολουθήσουν μέρος της προπόνησης, η οποία θα ξεκινήσει στις 10:30. Οι τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας τους και αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό δεν σκοπεύουν να ρισκάρουν με τη συμμετοχή του Τοροσίδη στον αγώνα με τους Κρητικούς, αφού τον θέλουν απόλυτα έτοιμο για το ματς με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία (για την 4η αγωνιστική του Champions League).

Εν τω μεταξύ, μετά τη σημερινή προπόνηση ο Τζεμπούρ και ο Μιραλάς θα κάνουν το τραπέζι στους συμπαίκτες τους «ξεπληρώνοντας» με αυτό τον τρόπο τα πειθαρχικά παραπτώματα στα όποια υπέπεσαν το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: sportfm.gr