Ένα βήμα πιο κοντά στη δρομολόγηση των τελικών εξελίξεων βρίσκονται οι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Αλ Σαούντ.

Κι αυτό, επειδή την Δευτέρα το απόγευμα η πλευρά ”Τζίγκερ” έδωσε τα πρακτικά των τελευταίων συνεδριάσεων των Γενικών Συνελεύσεων και ό,τι άλλο είχε ζητηθεί.

Την ίδια στιγμή, από το περιβάλλον του Σαουδάραβα πρίγκιπα υποστηρίζεται, πως έχει έτοιμη την αντιπρόταση για τον τρόπο καταβολής των 20 εκ. ευρώ, που εκτιμούν ότι θα γίνει αποδεκτή από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να γίνει γνωστό και αν παραδόθηκε η πρόταση του πρίγκιπα στους νομικούς του Βαρδινογιάννη, οι οποίοι γνωρίζουν τι είναι αποδεκτό και τι όχι και μπορούν να κάνουν μόνοι τους κάποιες προσαρμογές.

Προς το παρόν όμως, το πρώτο βήμα είναι πως οι άνθρωποι του Σαουδάραβα πήραν ό,τι ζήτησαν για να ξέρουν τι ειπώθηκε στις γενικές συνελεύσεις αλλά και το καταστατικό που ζήτησαν ώστε να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις διαδικασίες οικονομικού ελέγχου με… μπροστάρη τον Αναστάσιο Μπερέτα, ο οποίος είναι ο οικονομικός σύμβουλος της πλευράς του πρίγκιπα στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί, ότι το πρωτότυπο πληρεξούσιο βρίσκεται ήδη στα χέρια των εκπροσώπων του Σαουδάραβα επενδυτή και την Τρίτη θα ακολουθήσει τη διαδρομή που προβλέπεται για την επικύρωσή του. Αρχικά θα πάει στην πρεσβεία για να σφραγιστεί και στη συνέχεια στο υπουργείο Εξωτερικών για να μεταφραστεί. Αυτά απέμειναν για να μπούνε οι υπογραφές και να αρχίσει ο οικονομικός έλεγχος. Κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι, από τη στιγμή που την Τρίτη θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικαστικού χαρακτήρα λεπτομέρειες, την Τετάρτη θα πέσουν και οι υπογραφές.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη συνεδριάζει και το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού προκειμένου να αποφασίσει εάν θα δώσει εξουσιοδότηση στην Arboris Capital για να βρει επενδυτή. Με τους μέχρι στιγμής μετόχους να δίνουν το «πράσινο φως» πλην της οικγένειας Γιαννακόπουλου που ήταν κάθετα αντίθετη από την πρώτη στιγμή.

Πηγή: sportfm.gr