Ο «πάτερ» περίμενε με άγριες διαθέσεις τους «κιτρινόμαυρους» μετά την ήττα στην Κρήτη και με αφορμή τα τεράστια ατομικά λάθη που επαναλήφθηκαν εκεί, τους προέτρεψε να «κλείσουν τα στόματα» και να δουλέψουν σκληρότερα.

Αφού τους τόνισε, λοιπόν, ότι «είμαστε στην ΑΕΚ και απαγορεύονται τέτοιες εμφανίσεις», προειδοποίησε ότι «κάποιοι θα έρχονται νωρίτερα στις προπονήσεις, αν αυτό χρειάζεται για να βελτιωθούν».

Το κλίμα στα Σπάτα δεν ήταν ακριβώς ιδανικό τη Δευτέρα. Και πώς να είναι μετά τη νέα ήττα από τον ΟΦΗ (αλλά και τις διοικητικές εξελίξεις, με την παραίτηση της διοίκησης). Όπως συμφώνησε, όμως, ο Κωστένογλου στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον Σταύρο Αδαμίδη, η ομάδα θα επικεντρωθεί στη δουλειά της και στο πώς θα ανατρέψει το κλίμα σε αγωνιστικό επίπεδο. Και δεν άργησε καθόλου να δείξει (μιλώντας έπειτα στους παίκτες του) πόσο πιστεύει ότι αυτό μπορεί -και πρέπει- να γίνει.

«Δεν ήμασταν όσο κακοί λένε, αλλά κάναμε πολλά ατομικά λάθη. Δεν έχουμε χρονικά περιθώρια, όμως, έρχεται το ματς με τον Άρη. Κι εκεί δεν γίνεται να τα επαναλάβουμε. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι, να δείχνουμε βελτίωση. Και για να το καταφέρουμε, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη δουλειά. Γι’ αυτό κλείνουμε όλοι τα στόματα και δουλεύουμε πιο σκληρά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωστένογλου.

Αφού τους ξεκαθάρισε, λοιπόν, ότι «είμαστε στην ΑΕΚ και απαγορεύονται τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα», έδειξε διατεθειμένος να προβεί σε… ριζικές αλλαγές προκειμένου να μην ξαναδεί τα ατομικά λάθη που τα απέφεραν:

«Δεν με νοιάζει η ήττα στην Κρήτη. Εγώ ήρθα να τα αλλάξω όλα και όντως θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν στο μέλλον. Θα στρώσει η ομάδα και θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Και αν χρειαστεί -για να συμβεί αυτό- κάποιοι θα έρχονται νωρίτερα στην προπόνηση για να δουλεύουμε έξτρα στις αδυναμίες τους».

Πηγή: sport-fm.gr