Τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Κώστας Μήτρογλου όταν είχε λανσάρει τον πανηγυρισμό με τα περίφημα «πιστόλια» μοιάζουν με σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στο χαμό που έγινε με τον Μάρκο Φαμπιάν στο Μεξικό. Ο παίκτης της Τσίβας στο 5-2 κόντρα στην Τέκος αποφάσισε να γιορτάσει ένα από τα τρία τέρματα που σημείωσε, «εκτελώντας» στο… δόξα πατρί έναν συμπαίκτη του. Σημείωση: Κάπως έτσι 15.000 συμπατριώτες του πεθαίνουν κάθε χρόνο στον πόλεμο των καρτέλ των ναρκωτικών…

Ο ίδιος αδυνατεί να συλλάβει το μέγεθος του λάθους του, όμως οι αντιδράσεις ξεκίνησαν αμέσως μόλις σκόραρε, αφού οι Μεξικανοί σπίκερ που μετέδιδαν το ματς, σχολίασαν: «Όλη η ομορφιά του γκολ καταστράφηκε από τον πανηγυρισμό».
Μετά το ματς, εκπρόσωπος της Τσίβας έκανε μια σύντομη δήλωση: «Οι δύο ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο περιστατικό, θα κληθούν σε απολογία από τη διοίκηση της ομάδας αφού απέτυχαν στο ρόλο τους ως πρότυπα για τη νεολαία της χώρας μας».

Ο ίδιος ο Φαμπιάν μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε πως δεν περίμενε ότι αυτή του η ενέργεια θα δημιουργούσε τόσο θόρυβο. «Εγώ και ο Αλμπέρτο Μεντίνα είχαμε συμφωνήσει πως εάν ένας από τους δύο πετύχαινε γκολ, θα πανηγυρίζαμε έτσι. Δεν πιστεύαμε πως θα γινόταν θέμα».
Πηγή: sportfm.gr