Στην αρχική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι με την Οτελούλ στην Ρουμανία, θα βρεθεί ο Γουέιν Ρούνεϊ, όπως αποκάλυψε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Άγγλος επιθετικός δεν ξεκίνησε βασικός στο ματς του «Άνφιλντ» με τη Λίβερπουλ, αφού ο Σκωτσέζος τεχνικός έκρινε ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση μιας και είχε μόλις πρόσφατα πληροφορηθεί για την εξοντωτική ποινή των τριών αγωνιστικών με την εθνική Αγγλίας που του επιβλήθηκε.

«Τα νέα τον ξένισαν πολύ. Δεν το περίμενε όπως άλλωστε και κανείς από εμάς. Ναι μεν ήταν μία ανόητη κίνηση και σωστή η αποβολή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν κάτι επικίνδυνο και οι τρεις αγωνιστικές είναι πολύ αυστηρή ποινή. Όταν συνειδητοποίησε τι ακριβώς σημαίνει αυτό και ότι θα χάσει όλο τον όμιλο στο Euro και ότι ίσως δεν συμπεριληφθεί καν στην αποστολή της εθνικής, ένιωσε χάλια. Ήταν δύσκολη στιγμή για εκείνον», τόνισε ο Φέργκιουσον δικαιολογώντας την απόφασή του να τον αφήσει στον πάγκο.

Τώρα όμως ο Άγγλος επιθετικός είναι σύμφωνα με τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων» έτοιμος και πάλι για δράση: «Είναι καλά τώρα. Όταν καθόταν στον πάγκο, έδειχνε πόσο πολύ ήθελε να παίξει και μόλις μπήκε αλλαγή έβγαλε πολύ πάθος και ενέργεια. Θα ξεκινήσει την Τρίτη».

Πηγή: sportfm.gr