Χαρούμενος για τη νίκη της Εθνικής, το απόλυτο αλλά και το τέρμα του απέναντι στην Εσθονία αναφέρθηκε ο Κώστας Σταφυλίδης. Ο διεθνής αμυντικός, μιλώντας στον ΟΤΕ TV, αναφερόμενος στην απευθείας εκτέλεση φάουλ με την οποία κλείδωσε το τρίποντο τόνισε πως ο Μίχαελ Σκίμπε είχε δώσει ο οδηγία να αναλάβει εκείνος τις εκτελέσεις.

«Έχουμε 9 βαθμούς κι αυτό τα λέει όλα. Το ματς με την Βοσνία στην έδρα μας από τα πιο σημαντικά. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη να φτάσουμε στους 12 βαθμούς. Χάσαμε δύο σημαντικούς παίκτες μας από πολύ νωρίς. Λογικό ήταν να πέσει η απόδοση μας καθώς άλλαξαν συστήματα και μαρκαρίσματα. Το σημαντικό είναι ότι και μετά σκοράραμε και όταν έγινε το 2-0 απλά κάναμε άμυνα να τελειώσει το ματς».

Για το φάουλ: «Ο Κυριάκος με τον Κώστα έκατσαν δίπλα στο τείχος. Είδα την εστία είπα να χτυπήσω εκεί, πέρασε η μπάλα μπήκε το γκολ και όλα καλά. Δουλεύω πολύ στα φάουλ στην προπόνηση και στο Άουγκσμπουργκ. Ο προπονητής πριν το ματς είχε αποφασίσει να χτυπάω τα φάουλ. Απλά ο Κώστας ένιωθε καλά και πήρε την μπάλα, όμως τελικά εγώ εκτέλεσα και όλα καλά»!