Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τον Κέβιν Μιραλάς να σέβεται την ομάδα και τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, με αφορμή την αντίδραση του Βέλγου να πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια κατά την αλλαγή του στο παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Μάλιστα, αυτό συνέβη μπροστά σε όλη την ομάδα και με αυτό τον τρόπο ο Ισπανός τεχνικός ήθελε να στείλει το μήνυμα πως δεν του αρέσουν τέτοια πράγματα.

«Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανες, δεν μπορεί να αντιδράει έτσι ένας ποδοσφαιριστής όταν γίνεται αλλαγή, ανεξάρτητα αν είναι σωστή ή όχι. Πρέπει να σέβεσαι την ομάδα, τους συμπαίκτες σου», είπε ο 47χρονος προπονητής στον Μιραλάς.

Από την πλευρά του, ο 24χρονος παίκτης εμφανίστηκε μετανιωμένος, ενώ αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών απέναντι στον ΠΑΟΚ και η διοίκηση θα το επιβάλει πρόστιμο για το πειθαρχικό παράπτωμά του.

Στη συνέχεια, ο Βαλβέρδε επέστησε την προσοχή των παικτών του Ολυμπιακού στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας, αλλά ο αγώνας με την Αρσεναλ τελείωσε. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ και εμείς δεν πρέπει να σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Σας το έχω ξαναπεί, ο πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ξεχνάμε λοιπόν την Αρσεναλ και συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας».

Πηγή: sport-fm.gr