Με καλή παρουσία συνόδεψε την εμφάνισή του στο φιλικό της δεύτερης ομάδας της Σουόνσι κόντρα στη Νιούκαστλ ο Βαγγέλης Μόρας. Ο έλληνας διεθνής αμυντικός δοκιμάζεται από το σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ και απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τον προπονητή των «κύκνων» Μπρένταν Ρότζερς.

Μαζί με τον Μόρα δοκιμαζόταν και ο Ούγγρος διεθνής Ζόλταν Λίπτακ με τον παίκτη όμως να μην καταφέρνει να πείθει τον τεχνικό του που τόνισε ότι η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει: «Ο Ζόλταν έδειξε καλά στοιχεία αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνουμε».

Στη συνέχεια ο Ρότζερς αναφέρθηκε στον Μόρα ο οποίος θα συνεχίσει τη δοκιμή του στο σύλλογο, έχοντας έως τώρα μία θετική εικόνα: «Ο Μόρας μόλις ήρθε στην ομάδα οπότε θα περιμένουμε να δούμε περισσότερα στοιχεία ως το τέλος της εβδομάδας. Μίλησα με αρκετούς για εκείνον και μου είπαν τα καλύτερα για ένα ιδιαίτερα έμπειρο παίκτη με παιχνίδια από Ιταλία στα πόδια του. Μου αρέσει η προσωπικότητά του, αλλά έχει να παίξει αγώνα από τον Ιούνιο. Πάντως είχε καλή παρουσία στο φιλικό».

Πηγή: sport-fm.gr