Τα χρήματα που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του Παναθηναϊκού στον Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ θα σταλούν στον Γιάννη Βαρδινογιάννη μέχρι την Τρίτη.

Αυτό υποστήριξε ο Βλάσης Τσάκας,ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του πρίγκιπα από τη Σαουδική Αραβία, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν ασχολείται με όσους δυσπιστούν, αν και τα μειωτικά σχόλια ενοχλούν τον εντολέα του, ενώ ανέλυσε τη διαδικασία επένδυσης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εξέδρα», ο Β. Τσάκας είπε χαρακτηριστικά:
«Πού βρίσκετε το παράξενο; Ο πρίγκιπας ενδιαφέρεται να επενδύσει και έχει μία πολύ καλή και προσοδοφόρα δυνατότητα. Η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας θα επιβεβαιώσει εγγράφως το υπαρκτό επενδυτικό ενδιαφέρον του. Τη Δευτέρα το πρωί ο δικηγόρος κύριος Πετρόπουλος θα έχει το πληρεξούσιο στα χέρια του. Μόλις οριστικοποιηθεί η επαφή των δικηγόρων των δύο πλευρών, το μόνο εύκολο είναι να περάσει το 54% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα χέρια μας. Αυτό μπορεί να γίνει μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, και την Τρίτη να σταλούν τα χρήματα. Σας διαβεβαιώνω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ο Β. Τσάκας υπόσχεται ότι όλα θα γίνουν όπως τα λέει. Μάλιστα τονίζει στην εφημερίδα: «Πάρτε με τηλέφωνο το βράδυ της Δευτέρας, για να διαπιστώσετε ότι όσα σας είπα έγιναν έτσι. Αν σας ξεγέλασα, να με ξεφωνίσετε!»