Ε, να μην έχεις ούτε μια απουσία δεν είναι και μικρό πράγμα. Ειδικά όταν ακολουθεί ντέρμπι. Και μάλιστα το πρώτο της σεζόν. Ο Λάζλο Μπόλονι το εκτιμά, ωστόσο θα διατηρήσει την ενδεκάδα που έφυγε με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη. Πώς θα «κατέβει» ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ. Πόσο κόσμο θα έχει η Τούμπα.

«Δεν θα κάνουμε κάτι ξεχωριστό σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως σε όλες τις χώρες υπάρχουν ντέρμπι, όμως, όλα τα ντέρμπι δίνουν τρεις βαθμούς, όχι 4, 5 ή 7! Παίξαμε με τον Πανιώνιο και πήραμε τρεις βαθμούς. Τρεις πόντους, λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Σε όλα τα παιχνίδια απαιτείται ίδια συγκέντρωση», δήλωσε συγκρατημένα ο Ρουμάνος στην NOVA (ολόκληρη η συνέντευξη θα δημοσιευθεί το Σάββατο).

Έτσι, λοιπόν, ο «Δικέφαλος» αναμένεται να παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Κρέσιτς, δεξιά στην άμυνα τον Έτο, αριστερά τον Λίνο, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μαλεζά-Κοντρέρας, αμυντικά χαφ τους Γκαρσία-Φωτάκη, σε ρόλο επιτελικού τον Ίβιτς και επιθετική τριπλέτα τους Σαλπιγγίδη (δεξιά), Βιεϊρίνια (αριστερά) και Αθανασιάδη (κορυφή).

Η Τούμπα αναμένεται να έχει και αρκετό κόσμο, αλλά σύμφωνα με τις ενδείξεις (την διάθεση των εισιτηρίων) δεν θα είναι γεμάτη. Εκείνο πάντως στο οποίο πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή είναι η συμπεριφορά της εξέδρας για να αποφευχθεί η τιμωρία της έδρας ή επιβολή χρηματικού προστίμου.

Πηγή: sport-fm.gr