Ο Στίβεν Σμιθ έπεισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την παρουσία του σε προετοιμασία και φιλικά. Έτσι ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σήμερα και τυπικά στην απόκτησή του, με τον Αμερικανό να βάζει την υπογραφή του και να καλείται να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε αποχωρώντας για την Αρμάνι Μιλάνο ο Αντώνης Φώτσης.

Ακολουθεί ο «Σάρας»

Ο 28χρονος άσος (2,06μ.) δεν θα αποτελέσει την τελευταία προσθήκη του Παναθηναϊκού, αφού ακολουθεί ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Λιθουανός πλέι μέικερ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές, αλλά περιμένει την αποδέσμευση του Μιλένκο Τέπιτς για να υπογράψει. Ο Σέρβος γκαρντ τα έχει βρει με την Καχασόλ, αλλά απομένει η συμφωνία του και με το «τριφύλλι» για το ύψος της αποζημίωσης.

Ο τελευταίος χρόνος συμβολαίου του προβλέπει 800.000 ευρώ, χρήματα που αδυνατεί να δώσει η ομάδα της Σεβίλλης κι έτσι ο Τέπιτς θα καλύψει τη… χασούρα μέσω της αποζημίωσης που θα ζητήσει από τον Παναθηναϊκό. «Συνεχίζω την αποθεραπεία μου στη Σερβία. Σε 5-6 μέρες πιστεύω πως θα είμαι απόλυτα έτοιμος και τότε υπολογίζω να έχω τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό και να κλείσουμε το θέμα», δήλωσε στην «Πράσινη» ο 24χρονος άσος.

Πηγή: sport-fm.gr