Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να βρει αγωνιστικό ρυθμό, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί επιβεβλημένο το φρεσκάρισμα της ομάδας. Έτσι το Σάββατο, στην παραδοσιακά επικίνδυνη «έξοδο» κόντρα στον Εργοτέλη κι εν όψει του δύσκολου αγώνα με την Άρσεναλ στο «Emirates» την Τετάρτη, ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει ξανά σε αλλαγές.

Πιθανολογείται πως ο Μέλμπεργκ μετά τα δύο συνεχή ενενηντάλεπτα και από τη στιγμή που θεωρείται απαραίτητος στο Λονδίνο, θα μείνει στον πάγκο. Ίσως πάρει ανάσες και ο Χολέμπας, κάτι που θα φέρει τον Μαρκάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Παπάζογλου παρτενέρ του Αβρ. Παπαδόπουλου στα στόπερ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Πάντελιτς, αντί ενός εκ των Τζεμπούρ ή Μιραλάς. Για τον άξονα, ένας εκ των Μακούν, Ορμπάιθ και Μοντέστο διεκδικούν τη θέση δίπλα από τον Ιμπαγάσα.

Φυσικά δεν λείπουν πάλι τα προβλήματα. Εκτός μάχης για το ερχόμενο ματς (αλλά και για αυτό με την Άρσεναλ) έχει τεθεί ο Φετφατζίδης με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ Μανιάτης και Φέισα, που ταλαιπωρούνται από θλάση, λογικά θα επανεμφανιστούν στο ματς με τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική. Ο Γέστε έχει ενοχλήσεις λίγο πάνω από το γόνατο και δεν αναμένεται να παίξει με Εργοτέλη, αλλά προλαβαίνει την Άρσεναλ.

* Στο πλευρό του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο θα βρίσκονται περίπου 3.000 φίλοι του το Σάββατο.

Φτάνει τους 28

Το μικρό κι ευέλικτο ρόστερ θα μείνει στα… λόγια. Ο Ολυμπιακός με την προσθήκη τον Μόνχε και Ζαραδούκα, που έχουν συμφωνήσει κι απομένει το «πράσινο φως» της ΕΠΟ για να ανακοινωθούν, θα φτάσει τους 28 παίκτες στην πρώτη ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr