Σύνθημα ανασύνταξης έδωσε ο Ίκερ Κασίγιας, ύστερα από την «λευκή» ισοπαλία (0-0) της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας τόνισε πως η ομάδα του Αλέξανδρου Τζιόλη δυσκόλεψε τη «βασίλισσα», όμως εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να κοιτάξουν τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

«Έχουμε αρκετή ποιότητα για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε την ανωτερότητα της Ρασίνγκ, η οποία ήταν πολύ καλά στημένη στο γήπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Είναι μια σοβαρή και δουλεμένη ομάδα. Δεν μας έδωσε την ευκαιρία να την απειλήσουμε», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τερματοφύλακας και πρόσθεσε:

«Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, αφού βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Ωστόσο, δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε βαθμούς που μπορεί να φανούν σημαντικοί στο τέλος της σεζόν. Είμαστε ποιοτική ομάδα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το ίδιο ισχύει για τη Λεβάντε και τη Ρασίνγκ. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε που έχουμε κάνει λάθος».

Καταλήγοντας, ο Κασίγιας τόνισε: «Είναι ανησυχητικό το γεγονός πως δεν έχουμε νικήσει σε δύο συνεχόμενα ματς. Είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά τώρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Η εικόνα που δείξαμε σε αυτό τον αγώνα δεν είναι η πραγματική για μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης».

Πηγή: sport-fm.gr