Η διαφορά ανάμεσα στις απαιτήσεις της Γκραν Κανάρια για την αποδέσμευσή του Μάικ Μπράμος και την προσφορά του Ολυμπιακού παραμένει αγεφύρωτη. Ο ισπανικός σύλλογος αξιώνει 250.000 ευρώ, οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν 150.000 ευρώ και δεν φαίνεται καμία από τις δύο πλευρές διατεθειμένη να κάνει υποχωρήσεις.

Έτσι κι αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στα υπάρχοντα δεδομένα, κερδίζει πόντους η προσυμφωνία του Ολυμπιακού με τον 24χρονο διεθνή άσο για το επόμενο καλοκαίρι, όταν και θα είναι ελεύθερος.

Την ίδια στιγμή, παρά τα δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο, ο Πέρο Άντιτς δεν έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ αρέσει στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά για την ώρα απλώς έχουν γίνει κάποιες επαφές. Ο 29χρονος άσος έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του μετά την εξαιρετική του παρουσία στο Ευρωμπάσκετ, αλλά φαίνεται πως προτιμά τον Ολυμπιακό κι ελπίζει σε συμφωνία.

Στο μεταξύ, οι Κυπελλούχοι αντιμετωπίζουν απόψε (21:30) σε φιλικό στην Ιταλία τη Σάσαρι. Την πρώτη του φετινή εμφάνιση είναι πιθανό να πραγματοποιήσει ο Βασίλης Σπανούλης.

Πηγή: sport-fm.gr