Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Γιάννης Κωστάκης, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη θεραπεία αποκατάστασης στην οποία είχε υποβληθεί και πανέτοιμος πλέον ρίχνεται στην προετοιμασία για τους Παραολυμπιακούς αγώες του Λονδίνου.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της θεραπείας , τόσο ο παραολυμπιονίκης μας, όσο και ο επιστημονικός διευθυντής του Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «ΑΝΑΠΛΑΣΗ», όπου πραγματοποιήθηκε η θεραπεία, κ. Κωνσταντίνος Ζηκόπουλος επιβεβαιώνουν ότι η αθλητική προετοιμασία του Γιάννη Κωστάκη ξεκινά με εντατικούς ρυθμούς.

«Τώρα ο εφιάλτης πέρασε. Ξύπνησα και βρήκα στο πλευρό μου όσους, εδώ και χρόνια θεωρώ δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και θεραπευτές της “ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ”. Έτσι νιώθω σαν να μην έχασα ούτε μια μέρα προπόνησης. Τους ευγνωμονώ. Ευχαριστώ επίσης όλο τον κόσμο για τη συμπαράστασή του». Συγκινημένη η μητέρα του δηλώνει: «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Χρήστο Γεωργόπουλο για την φροντίδα και την ανθρωπιά του».

Όπως τονίζει ο κ. Ζηκόπουλος, «οι στόχοι της θεραπείας αποκατάστασης του Γιάννη Κωστάκη έχουν επιτευχθεί πλήρως. Επιτύχαμε την αποφυγή των επιπλοκών όπως κατακλίσεις και θρομβώσεις που συνήθως συνοδεύουν τέτοια σοβαρά χειρουργεία και την πλήρη λειτουργική αποκατάσταση του αθλητή, ώστε χωρίς φραγμούς να προετοιμαστεί και να θριαμβεύσει στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου».