Εκτός αποστολής για το ματς με τον Παναθηναϊκό έμεινε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Στέλιος Σφακιανάκης. Ο έμπειρος μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει εγκαίρως την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και ο Γιώργος Δώνης αναγκάστηκε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου.

Κατά τ’ άλλα ο τεχνικός των Περιστεριωτών δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, με τους 19 «εκλεκτούς» του να είναι οι εξής:
Ιτάνζ, Ράντμαν, Μπάλλας, Γιαννούλης, Τόμας, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Τάτος, Μακρής, Mπρίτο, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπέλιτς, Γκαρσία, Καραγκούνης, Δημούτσος, Καραμάνος, Ζουέλα, Επστάιν.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Δώνης, πιθανότατα δεν θα υπάρξουν αλλαγές από αυτή που είχε «κατεβάσει» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου οι «κυανόλευκοι» την προηγούμενη αγωνιστική πήραν ένα… τεράστιο «διπλό».

Ο Έλληνας κόουτς πιθανότατα θα επιλέξει τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Τόμας και Γιαννούλη. Στη μεσαία γραμμή Ζουέλα (του βγήκε το… τρικ στη Θεσσαλονίκη), Τάτος και Πίτου Γκαρσία. Και μπροστά Μήτρογλου, Επστάιν και Καραγκούνης.

Πηγή: sport-fm.gr