Ικανοποιημένος από την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου και πεπεισμένος για την νίκη στον επόμενο αγώνα κόντρα στην Κροατία, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αμέσως μετά την ισοπαλία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου κόντρα σε αυτήν της Λετονίας. Ο αμυντικός της Βέρντερ Βρέμης θεωρεί ότι η ισοπαλία αυτή δεν αλλάζει κάτι στην ισορροπία του ομίλου, καθώς έτσι και αλλιώς η νίκη είναι μονόδρομος στον αγώνα κόντρα στην Κροατία.

Για το παιχνίδι με την Λετονία: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, καθώς παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα με πολλές παγίδες. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ότι καλύτεροι, ωστόσο, στην επανάληψη μπήκαμε πιο δυνατά και βελτιωθήκαμε με αποτέλεσμα να κάνουμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν άλλαξε κάτι σχετικά με την πρόκριση: « Δεν άλλαξε κάτι γιατί πάλι έπρεπε να νικήσουμε τον επόμενο αγώνα κόντρα στην Κροατία. Πλέον δεν παίζουμε για την ισοπαλία, άρα θα πάμε να κερδίσουμε στην έδρα μας την Κροατία»

Για την προσαρμογή των νέων: « Το πιο σημαντικό για την συνοχή της συγκεκριμένης ομάδας είναι η παρουσία των παλιών ποδοσφαιριστών της ομάδας. Έχουν εμπειρία και γνωρίζουν πολύ καλά αυτά τα γήπεδα. Τα βιώματά τους αυτά τα μεταφέρουν στους νέους ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στην ομάδα με αποτέλεσμα να μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα».