Η συνάντηση Αδαμίδη – Νοτιά έφερε τοποθετήσεις από την ΠΑΕ ΑΕΚ και δηλώσεις, αλλά το ζητούμενο που ήταν τα χρήματα, έμειναν… ζητούμενο. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν χθες το βράδυ για περίπου πέντε ώρες, χωρίς όμως άμεσα αποτελέσματα, την στιγμή που οι υποχρεώσεις πνίγουν την Ένωση και την οδηγούν σε αδιέξοδο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε λόγο για αναζήτηση βιώσιμων λύσεων μετά από το τέλος της συνάντησης. Η αλήθεια όμως είναι ότι οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις της ομάδας καθιστούσαν σημαντικό να υπάρχουν ανακοινώσεις χθες.

Τι έγινε…
Ο Νίκος Νοτιάς προσήλθε στη συνάντηση, η οποία έγινε στα γραφεία της Μεσογαία, χωρίς διάθεση να συνεχίσει να χρηματοδοτεί μόνος του. Ο κ.Νοτιάς φάνηκε δυσαρεστημένος από την κίνηση της διοίκησης να του ζητήσει χρήματα την στιγμή που ο Παππάς δεν έχει ενοχληθεί.

«Αν βάλω τώρα τα χρήματα που απαιτούνται, σε 2-3 μήνες δεν θα πρέπει πάλι να βάλω, γιατί δεν θα αρκούν ξανά τα έσοδα να καλύψουν τα έξοδα;», ήταν η απορία του Νοτιά, ο οποίος δεν πείστηκε από τα επιχειρήματα του Σταύρου Αδαμίδη. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ υπογράμμισε τις σημαντικές περικοπές που έχουν γίνει, οι οποίες όμως δεν αρκούν για να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις.

Από την πλευρά του ο Νίκος Νοτιάς επέμεινε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ομάδα και μάλιστα μόνος του. «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ», ήταν η λακωνική τοποθέτηση του Νοτιά. «Ψάχνουμε να βρούμε βιώσιμες λύσεις για την ΑΕΚ. Κάνουμε ό,τι μπορούμε», ήταν τοποθέτηση του Αδαμίδη μετά το τέλος της συνάντησης.

Οι οφειλές
Το σημείο που βρίσκεται η ΠΑΕ είναι οριακό. Οι οφειλές σε παίκτες έχουν ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ και το μισό εκατομμύριο στο τεχνικό επιτελείο.

Οι παίκτες στις 31 Μαρτίου είχαν δεχτεί διακανονισμό και είχαν λάβει μόνο το 50-70% των οφειλόμενων του 2010! Τα άλλα.. Η εφορία που πληρώνει η ΠΑΕ κάθε μήνα (500.000) και άλλες υποχρεώσεις που «τρέχουν» (όπως τα 200.000 που περιμένει ο Γκούντγιονσεν στο τέλος του μήνα) και αντιλαμβάνεστε πότε θα υπογράψει (και αν…) ο Μανωλάς την ανανέωση που συμφωνήθηκε προφορικά στις 7 Ιουλίου (απαιτείται προκαταβολή 150.000 ευρώ για να μπει η τζίφρα).

Πηγή: sport-fm.gr