Μετά τους Αραμπατζή, Γκέντζογλου και Λαγό, που ανανέωσαν, έρχεται η σειρά των Τζεμπούρ και Σκόκο, αλλά και του Κώστα Μανωλά, ο οποίος θα κληθεί από τον Σταύρο Αδαμίδη να συζητήσει την επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της «Ένωσης» γνωστοποίησε στους δημοσιογράφους (στο Σίδνεϊ) πως πρόθεσή του είναι να καλέσει άμεσα τον νεαρό κεντρικό αμυντικό και να του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2014.

Μάλιστα, σε αυτό αναμένεται να μπει και μεγαλύτερη ρήτρα, ύψους 4 εκατ. ευρώ!

Θυμίζουμε ότι μία πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε υπάρξει και στο παρελθόν, όταν ο κ. Αδαμίδης είχε συναντηθεί με τον παίκτη, αλλά και τον θείο του, Στέλιο Μανωλά.

Πάντως, όπως και τότε, έτσι και τώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί (προς το παρόν) οι οικονομικοί όροι του νέου συμβολαίου του 19χρονου.

Ο κ. Αδαμίδης, με την επιστροφή του από την Αυστραλία (θα φύγει την Τετάρτη από τη χώρα της Ωκεανίας και αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη), θα «τρέξει» τη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα επιχειρήσει να κλείσει οριστικά τις συμφωνίες με τους δύο χορηγούς με τους οποίους συζητά το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: sportfm.gr