Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Σεμπάστιαν Λέτο να πωλείται έστω και την τελευταία ημέρα τον μεταγραφών έβαλε ο Φερνάντο Κοσεντίνο, μέσω της Sportday.

Ο μάνατζερ του μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού τόνισε ότι υπήρξαν κρούσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά όχι και κάποια επίσημη πρόταση, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Αργεντινός χαφ επιθυμεί να παραμείνει στους «πράσινους».

«Βρίσκομαι στο Μπουένος Άιρες. Αν υπήρχε θέμα, θα ήμουν στην Ευρώπη. Δεν έχω καμία ενόχληση από τη Λιλ. Πριν από λίγο διάστημα υπήρξαν από ορισμένους συλλόγους διερευνητικές κρούσεις για τον Λέτο, αλλά όχι κάτι επίσημο. Ο παίκτης είναι ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό και σίγουρα θα μείνει τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα (σ.σ.: το συμβόλαιο λήγει το 2014)» δήλωσε ο Κοσεντίνο στη Sportday, που δημοσιεύεται σήμερα, για να συμπληρώσει:

«Δεν γνωρίζω κάτι. Εγώ ξέρω ότι θα μείνω στον Παναθηναϊκό».

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο 25χρονος χαφ πωλείται με 6,5 εκατομμύρια ευρώ και βρίσκεται στο στόχαστρο των Τζένοα, Ουντινέζε, Χετάφε, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Κολωνία και Στουτγκάρδη.

Ύστατη προσπάθεια για Γκέργκελι

Ακόμα και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει έναν επιθετικό. Οι «πράσινοι» κινούνται σε γοργούς ρυθμούς για να μπορέσουν να έρθουν σε συμφωνία με την Τζένοα για την απόκτηση ως δανεικού του Ρούντολφ Γκέργκελι, με τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι να παίζει το δικό του ρόλο, όντας προπονητής των Γενοβέζων. Ο Ούγγρος στράικερ δεν υπολογίζεται από τους Ιταλούς, ενώ και πέρσι είχε δοθεί δανεικός στην Μπάρι. Το κασέ του δεν ξεπερνά τις 400.000 ευρώ και αν υπάρξει συμφωνία, θα πετάξει για Ελλάδα σήμερα ώστε να υπογράψει.

Στην άλλη μεταγραφή που προσπαθεί να κάνει το «τριφύλλι», συνεχίζονται τα παζάρια με τον Πανσερραϊκό για τον Δημήτρη Ανάκογλου. Σύμφωνα με όσα προέκυπταν από την επικοινωνία που είχε ο Δημήτρης Γόντικας με τον Πέτρο Θεοδωρίδη την Τρίτη, ο Παναθηναϊκός προσφέρει 250.000-300.000 ευρώ για τον 20χρονο χαφ, με τα «λιοντάρια» να ζητάνε 450.000 ευρώ, με τα μισά περίπου μπροστά και τα υπόλοιπα σε πέντε δόσεις. Ο παίκτης πιέζει για να πάρει μεταγραφή στους «πράσινους», αλλά οι πιθανότητες να γίνει αυτό τώρα δεν είναι και πάρα πολλές. Πολλά μπορεί να εξαρτηθούν ωστόσο από τα έμψυχα ανταλλάγματα που θα προσφέρει ο Γόντικας.

Πηγή: sport-fm.gr