Την ώρα που το κλίμα στην ΑΕΚ φαίνεται, σχεδόν… αναγκαστικά, να στρέφεται υπέρ της παραμονής του Νέιθαν Μπερνς, οι απουσίες στο πρόγραμμα της Δευτέρας… έστρεψαν τον Μανόλο Χιμένεθ να τον χρησιμοποιήσει με τους «βασικούς» στο δίτερμα.

Με τους Λυμπερόπουλο-Γκούντγιονσεν να λείπουν με τις εθνικές, τον Μπέλεκ να απουσιάζει λόγω του τραυματισμού του (ο οποίος θα τον στείλει στην Ιταλία για εξετάσεις το επόμενο διήμερο), τον Τσίτα να αγωνίζεται με την… απέναντι ομάδα και γενικά την «Ένωση» να μη φημίζεται για την πληρότητά της στην επιθετική γραμμή, ο Χιμένεθ τοποθέτησε στην κορυφή της τον Μπερνς, κατά τη διάρκεια του διπλού.

Σ’ αυτό, δε, φανέρωσε κάποιες από τις προθέσεις του για το φιλικό της Τετάρτης με την Παναχαϊκή, παρατάσσοντας (με το γνωστό 4-2-3-1) τους εξής:

Τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, τους Λαγό-Κάλα-Χέλγκασον-Κοντοέ (από αριστερά προς τα δεξιά) στην άμυνα, τους Κλωναρίδη-Γκερέιρο στα χαφ και τους Λεονάρντο-Κάρλος-Σιαλμά στην τριάδα πίσω από τον Μπερνς.
Από το απογευματινό πρόγραμμα (εκτός των τραυματιών Δέλλα, Μανωλά, Εγγλέζου και Μπουγαΐδη) απουσίασε και πάλι ο Βάργκας -που επιστρέφει, ωστόσο, την Τρίτη και θεωρείται ότι θα πάρει και χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Πάτρας.

πηγή: sportfm