Ευτυχής για το αίσιο τέλος στο σίριαλ της αποδέσμευσής του από την Κάχα Λαμποράλ και την επικείμενη επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Ντέιβιντ Λόγκαν. Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τους Βάσκους, οι οποίοι σήμερα θα στείλουν τα απαραίτητα έγγραφα στους «πράσινους» κι εκείνοι με τη σειρά τους θα ανακοινώσουν την απόκτησή του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τελείωσε το σίριαλ», δήλωσε ο παίκτης στην «Πράσινη» και πρόσθεσε: «Ήθελα πολύ να τελειώσει το θέμα και να έρθω στον Παναθηναϊκό. Ξέρω πού έρχομαι. Έχω μιλήσει με παίκτες που γνωρίζω, όπως ο Μάικ Μπατίστ, και χαίρομαι που θα βρίσκομαι υπό την καθοδήγηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς».

Ο 29χρονος άσος θα υπογράψει για 1+1 χρόνο και δεδομένου ότι έχει κοινοτικό (πολωνικό) διαβατήριο, θα αναζητηθεί Αμερικανός για να καλύψει τη θέση «4». Πρώτος στη λίστα ως… αντι-Φώτσης είναι ο Μαρκίφ Μόρις, ο 22χρονος άσος που επελέγη στο Νο 13 των ντραφτ από τους Σανς. Οι πρωταθλητές, ωστόσο, δεν θα δεχτούν να μπει όρος που θα του επιτρέπει να φύγει για το ΝΒΑ όταν λήξει το lockout, καθώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θέλει προσωρινές λύσεις για το ρόστερ. Παράλληλα εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις από τις ΗΠΑ.

Πηγή: sportfm.gr