Καθόλου δεν «τρομάζει» τον Κέβιν Μιραλάς ο ανταγωνισμός για τον τίτλο, αφού όπως τόνισε είναι στο χέρι του Ολυμπιακού, όπως και πέρυσι να το «κάνει (να μοιάζει) πιο εύκολο».

Ο Βέλγος επιθετικός περιμένει μια συναρπαστική σεζόν, ενώ θέτει ως στόχο το νταμπλ υπενθυμίζοντας πως «είναι υποχρέωση να πηγαίνουμε για τη νίκη σε όλα τα ματς»!

Η συνέντευξή του στη NOVA:

Από την πρώτη χρονιά αγαπήθηκε από τον κόσμο, τι μπορεί αν υποσχεθεί για τη δεύτερη χρονιά του στον Ολυμπιακό: «Η πρώτη χρονιά ήταν εξαιρετική. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Πέτυχα αρκετά γκολ. Για την επόμενη σεζόν, ελπίζω να κατακτήσουμε περισσότερους τίτλους. Να πετύχω περισσότερα γκολ. Και η ομάδα να τα πάει καλύτερα».

Σχετικά με το γεγονός ότι το όνομά του έχει γίνει σύνθημα:
«Σίγουρα μου δίνει τεράστια ευχαρίστηση. Κάθε ποδοσφαιριστής κολακεύεται όταν ακούει το όνομά του απ’ την εξέδρα. Είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Και κάτι πολύ ωραίο».

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Είναι μία δύσκολη ερώτηση. Παλιότερα προτιμούσα να παίζω κορυφή. Αλλά εδώ χρησιμοποιούμαι σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Νιώθω άνετα. Έχω μιλήσει με τον προπονητή. Του έχω πει πως μπορώ να βοηθήσω παντού. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Για το αν αποτελεί πλεονέκτημα ότι παραμένει ο ίδιος κορμός ποδοσφαιριστών: «Είναι ένα πολύ καλό στοιχείο αυτό. Η διοίκηση προσπάθησε να μην πειράξει τον κορμό. Οι προσθήκες έχουν ως στόχο τη βελτίωση της ομάδας. Πιστεύω πως φέτος η ομάδα θα αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο. Όλοι θα είμαστε πιο αποδοτικοί. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Σχετικά με το γεγονός ότι θεωρούνται φαβορί και αν αυτό μπορεί να τους επηρεάσει: «Απ’ τη στιγμή που παίζουμε στον Ολυμπιακό, είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε νικητές. Είτε κάποιοι μας θεωρούν φαβορί, είτε όχι, για εμάς είναι το ίδιο. Ούτως ή άλλως, η πίεση υπάρχει για εμάς απ’ τη στιγμή που φοράμε τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Ποιες ομάδες θεωρεί βασικούς αντιπάλους του Ολυμπιακού: «Πάντα υπάρχουν δύο τρεις υποψήφιες ομάδες, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Είναι οι πιο υπολογίσιμοι αντίπαλοι. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ο πιο μεγάλος αντίπαλός μας».

Σχετικά με το αν περιμένει να είναι πιο ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα: «Και πέρυσι ήταν ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Απλώς εμείς με την παρουσία μας το κάναμε πιο εύκολο. Απ’ την αρχή της περιόδου διεκδικήσαμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Επομένως θα είναι πιο δύσκολο το έργο αν δεν φανούμε εξίσου ικανοί φέτος. Αντίστοιχα θα είναι πιο εύκολο αν είμαστε πολύ δυνατοί σε όλα τα ματς. Κάτι που κάναμε πέρυσι».

πηγή: sportfm