Η αποδέσμευση του Ντέιβιντ Λόγκαν για να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό δεν είναι τελικά τόσο απλή υπόθεση. Η διοίκηση της Κάχα Λαμποράλ επιδιώκει να γλιτώσει από μία τελευταία δόση του περσινού συμβολαίου στον Αμερικανό (με πολωνικό διαβατήριο) γκαρντ, προκειμένου να τον αφήσει ελεύθερο. Ο παίκτης, ωστόσο, δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει κι άλλη οικονομική θυσία.

Ήδη τα χρήματα στα οποία έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό είναι αρκετά λιγότερα από εκείνα που λάμβανε στην Ισπανία. Σύμφωνα, δε, με τον βασκικό Τύπο, ο Λόγκαν είχε λαμβάνειν 970.000 ευρώ ετησίως για τα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου του, ενώ ο Παναθηναϊκός τού δίνει κάτι παραπάνω από τα μισά και με εγγυημένο συμβόλαιο μόνο για έναν χρόνο (όχι για δύο όπως αυτό που έχει σε ισχύ με την Κάχα Λαμποράλ) και πιθανώς με οψιόν για έναν ακόμη.

Πάντως εκτιμάται πως παρά τα σημαντικά εμπόδια που υπάρχουν, ο Λόγκαν θα πάρει την ελευθέρας του και θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε είναι εκτός πλάνων του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και απουσιάζει από τις πρώτες μέρες προετοιμασίας της Κάχα Λαμποράλ, η οποία-παρεμπιπτόντως-ολοκλήρωσε τη συμφωνία της με τον Πάμπλο Πριγκιόνι και ενισχύθηκε στα γκαρντ.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν να κλείσει θετικά το «μέτωπο» του Λόγκαν για να κινηθούν για Αμερικανό παίκτη στη θέση «4», ως αντικαταστάτη του Αντώνη Φώτση.

Πηγή: sport-fm.gr