Στην Ίντερ θα συνεχίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την καριέρα του ο Ντιέγκο Φορλάν σύμφωνα με δημοσίευμα της «Cadena de Cope». Ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ, όπως δήλωσε ο πατέρας του, θα αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και θα αποφασίσει άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Ίντερ να είναι η πιθανότερη επιλογή.

Το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Ουρουγουανό της Ατλέτικο Μαδρίτης δημιουργήθηκε από την στιγμή που ενημερώθηκαν στο Μιλάνο για τη μετακίνηση του Ετό στη ρώσικη Ανζί. Όπως ήταν φυσικό η εξέλιξη αυτή οδήγησε τους
«νερατζούρι» να αναζητούν τον αντικαταστάτη του Καμερουνέζου επιθετικού, με ποδοσφαιριστή ανάλογης αξίας.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα ο μάνατζερ του Φορλάν, Ντάνιελ Μπολοτνίκοφ, διαπραγματεύεται τον τελευταίο καιρό με την Ίντερ και οι δύο μεριές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, η οποία μπορεί να ανακοινωθεί μέχρι και το βράδυ της Τρίτης.

Από την άλλη μεριά, όμως, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει δηλώσει κανονικά τον Φορλάν στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που κατάθεσε στην UEFA για την δεύτερη αναμέτρηση των play-off του Europa League κόντρα Βιτόρια Γκιμαράες την προσεχή Πέμπτη.

Ωστόσο αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, θα αφαιρεθεί από την λίστα και θα συμπεριληφθεί κανονικά στη νέα του ομάδα.

πηγή: sportfm