Στο δυνατότερο φιλικό παιχνίδι του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, αυτό με τη Ίντερ την Κυριακή, ο Ολυμπιακός δεν θα στερηθεί των υπηρεσιών του Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Σουηδός αμυντικός γυμνάστηκε κανονικά και χθες και σήμερα με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα, η οποία θα αναχωρήσει για την Γενεύη.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά και οι Δασκαλάκης, Γκαλίτσιος και Σουμπίνιο…

Ο Βασίλης Τοροσίδης συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί με εντατικούς ρυθμούς, όπως και ο Τζεμπούρ. Ο Ριέρα έκανε αποθεραπεία και αύριο υπολογίζεται ότι θα αρχίσει φυσικοθεραπεία ο Ιμπαγάσα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωστοποίησε την αποστολή…

Μέγερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Φέισα, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Κάταϊ.

Οι τραυματίες Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Ριέρα και Ιμπαγάσα θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 09:00, ενώ την ίδια ώρα θα προπονηθούν και οι Δασκαλάκης, Γκαλίτσιος, Σουμπίνιο

Οι «ερυθρόλευκοι» τη Δευτέρα θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη στις 19:00.

Πηγή: sport-fm.gr