«Όποιος δεν μπορεί να έρθει να μου το πει για να φύγει από την ομάδα και να μην τον υπολογίζω», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Πορτογάλου, ο οποίος, αντιθέτως με όσα έχει συνηθίσει από τις προηγούμενες φορές, δεν ήταν καθόλου ήρεμος.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού συνέχισε στον ίδιο τόνο, χρησιμοποιώντας το ίδιο σκληρά λόγια κοιτώντας στα μάτια τους ποδοσφαιριστές του. «Τι εικόνα ήταν αυτή; Τελευταία φορά συμβαίνει αυτό. Δεν πρόκειται να ανεχτώ ξανά τέτοια αδιαφορία. Όποιος δεν δίνει τα πάντα, τελείωσε για εμένα».

Ακολούθως, επεσήμανε την κρισιμότητα της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ με τους Ισραηλινούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ, λέγοντας χαρακτηριστικά. «Υπάρχει ένα ματς στην Αθήνα, που έχουμε υποχρέωση να το γυρίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμη».

Κάτι, που επανέλαβε και στην συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος που δήλωσε πως υπάρχουν πιθανότητες, εάν γίνουν όλα όπως πρέπει. Το ίδιο δήλωσε και ο Βιτόλο άλλωστε μετά το τέλος του ματς στους εκπροσώπους του Τύπου, και το μόνο που απομένει πια, είναι να δούμε εάν αυτή τη φορά τα λόγια θα γίνουν και πράξεις…

Πηγή: sport-fm.gr