Δείγματα από το πλούσιο ταλέντο του έχει αρχίσει να βγάζει στην προετοιμασία στο Έρμελο ο Φραν Γέστε.

Ο Ισπανός μέσος προσαρμόζεται σιγά-σιγά στη νέα του ομάδα και βγάζει στο χορτάρι αυτό για το οποίο αποκτήθηκε, τεχνική και εμπειρία.

Από την πλευρά του ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξέρει τις δυνατότητες του συμπατριώτη του και έχει σκοπό να τον χρησιμοποιήσει τουλάχιστον στο ένα από τα δύο φιλικά που ακολουθούν, ώστε να τον τεστάρει και σε συνθήκες αγώνα.

Ο Γέστε δείχνει έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, ενώ είναι γνώστης και της τακτικής του τεχνικού του Ολυμπιακού. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην χρειάζεται και… εντατικά μαθήματα για να μπει στη νοοτροπία του Βαλβέρδε, με τον οποίο άλλωστε έχει συνυπάρξει και στο παρελθόν.

Από την άλλη πλευρά, ευχάριστο «πονοκέφαλο» φέρνει με τις εμφανίσεις του στις προπονήσεις ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός σκοράρει σε κάθε δίτερμα, ενώ αξιοποιεί κατάλληλα τις πάσες των συμπαικτών του, όντας μέχρι στιγμή ο πρώτος σκόρε της προετοιμασίας. Ο Βαλβέρδε, ωστόσο, δεν τον συμπεριλαμβάνει στις βασικές του επιλογές, αν και αναμένεται αν του δώσει χρόνο συμμετοχής στα ματς που ακολουθούν.

Πηγή: sport-fm.gr