Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μοιάζει να πιστεύει πιο πολύ από τον καθένα στην Παιανία στην πρόκριση του Παναθηναϊκού σε βάρος της Οντένσε. Πώς ο Πορτογάλος τεχνικός επιχείρησε να κάνει… πλύση εγκεφάλου στους ποδοσφαιριστές του, εν όψει της πρώτης μάχης με τους Δανούς στον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η Οντένσε πήρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην Κοπεγχάγη. Ήρθαν 2-2 και αυτό δείχνει ότι είναι δυνατή ομάδα. Έπαιζαν και με τον πρωταθλητή κι έβγαλαν περισσότερο κίνητρο. Το ίδιο θα κάνουν και με εμάς. Θα έχουν κίνητρο, διότι θέλουν να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ», προειδοποίησε, τονίζοντας ωστόσο την διαφορά ποιότητας που χωρίζει τις δύο ομάδας.

«Σας είπα ότι είναι πιο έτοιμοι, αλλά έχουμε καλύτερους παίκτες και είναι στο χέρι μας να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε αν είμαστε συγκεντρωμένοι».

Στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης προτίθεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με διάταξη 4-3-3. Με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ τον Σπυρόπουλο, δεξί τον Βύντρα, στο κέντρο της άμυνας τους Σαριέγκι και Μπουμσόνγκ, σε ρόλο «κόφτη» τον Σιμάο, τους Κατσουράνη-Νίνη πιο μπροστά, στα άκρα Μαρίνο και Λέτο και μοναδικό προωθημένο τον Πετρόπουλο.

Τελειωμένη υπόθεση του Ζεκά

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζεκά. «Όλα κυλούν ομαλά. Σύντομα θα πάω στην Ελλάδα», είπε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός. Σήμερα θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση με την Σετούμπαλ και το πιθανότερο Πέμπτη ή Παρασκευή θα έρθει Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει για τρία χρόνια. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους η συμφωνία τις δύο ομάδες να φτάνει τις 300.000 ευρώ, με την Σετούμπαλ να επιθυμεί την διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης (20% όπως γράφουν οι Ίβηρες).

Πηγή: sport-fm.gr