Μεγάλη πίεση για όσα πέτυχε ο Σισέ με την πράσινη φανέλα νιώθει ο Τοτσέ, όπως τόνισε στην πρώτη του συνέντευξη σε ισπανικό ΜΜΕ σαν παίκτης του Παναθηναϊκού.

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα το να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, μια ευκαιρία που σίγουρα δεν θα είχα στην Ισπανία. Θα μπορέσω να παλέψω για τίτλους και να ζήσω μια πολύ όμορφη εμπειρία εδώ στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Το όνειρό μου από μικρός ήταν να παίξω σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση», ήταν τα πρώτα του λόγια στην ισπανική εφημερίδα “La Verdad de Cartagena”.

Ο Ισπανός επιθετικός στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η απόκτησή του από τους πράσινους αποτελεί επιλογή του Φερέιρα.

«Το γεγονός ότι αποτέλεσα επιλογή του προπονητή είναι κάτι πολύ θετικό για εμένα. Όσο για την οικονομική κρίση, γενικά ενημερώνομαι, αν και είναι στιγμές που αναρωτιέμαι αν όλα αυτά που λένε στις ειδήσεις είναι αληθινά. Στην Ισπανία τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα», και συνέχισε αναφερόμενος στη σύγκριση που κάνουν κάποιοι με τον Σισέ:

«Όπως και να έχει, ήρθα στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο και να απολαύσω τη μεγάλη ευκαιρία που μου δόθηκε. Νιώθω την πίεση για όλα όσα πέτυχε ο Σισέ την προηγούμενη διετία, αλλά πρόκειται να μια όμορφη πρόκληση και την αποδέχομαι πλήρως», είπε.

Τέλος, ο Χοσέ Βερδού Νικολάς –όπως είναι το κανονικό του όνομα- δήλωσε ανυπόμονος για να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της ομάδας.

«Ήδη φαντάζομαι την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο ΟΑΚΑ, το οποίο είναι χωρητικότητας 70.000 θεατών. Περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ εκεί. Έχω δει ματς από το ίντερνετ και η κερκίδα είναι εντυπωσιακή», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr