Αρνητική ήταν η απάντηση της Άρσεναλ και στη δεύτερη απόπειρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκτήσει τον Σαμίρ Νασρί καταθέτοντας πρόταση 20 εκατ. λιρών. Το θέμα είναι όμως πόσο θα αντέξει το κάστρο, αφού μαζί με την απόρριψη ο Αρσέν Βενγκέρ έθεσε και την τιμή πώλησης του παίκτη. 25 εκατ. λίρες.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βλέποντας το Γάλλο μεσοεπιθετικό να είναι αρνητικός στην ανανέωσή του με τους «κανονιέρηδες» κατέθεσαν πριν δύο εβδομάδες την πρώτη τους πρόταση ύψους 17 εκατ. περίπου λιρών. Η απάντηση ήταν άμεση, ένα μεγάλο «όχι», αφού ο Αλσατός τεχνικός πίστευε ακράδαντα ότι μπορούσε να πείσει τον αστέρα του να ανανεώσει.

Δύο εβδομάδες αργότερα συνειδητοποιώντας ότι η περίπτωση να κρατήσει τον Νασρί γίνεται όλο και δυσκολότερη, απάντησε μεν πάλι αρνητικά στη νέα πρόταση της Γιουνάιτεντ ύψους 20 εκατ. λιρών, αλλά φρόντισε να δώσει και τιμή πώλησης, ώστε να μην αποτρέψει τους «κόκκινους διαβόλους» οριστικά από το να επανέλθουν.

Με 25 εκατ. λίρες είναι πλέον κατανοητό τόσο σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι πως μπορούν να αποκτήσουν έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ και κάποιοι από τους τρεις φέρονται έτοιμοι να προχωρήσουν επίσημα σε διαπραγματεύσεις.

Πηγή: sport-fm.gr